Damianos Giallourakis og Ine Helvik vinner NM 9-Ball

banner_9ball_nm

NM i 9-Ball ble i helgen avviklet på Oslo Biljardsenter med 95 deltakere i Åpen klasse og 10 deltakere i Dameklassen.

I dameklassen var Ine Helvik (Svithun BK) i en klasse for seg og vant alle sine kamper forholdsvis klart. I semifinalen ble Nina Torvund (Hyllestad IL, BG) beseiret 7-1 og i finalen vant Ine 7-0 over June Therese Håndstad (TSI BK).

I Åpen klasse var det langt jevnere. Vinner av tittelen og Kongepokalen ble Damianos Giallourakis (Oslo BK) som slo veteranen Vegar Kristiansen (Stoppball Nidaros BK) i finalen med 9-8. Også i semifinalen vant Damianos en hill-hill kamp – mot Mats Schjetne (Ask BC), mens Vegar – i sin semifinale – vant 9-5 over Kenneth Rognstad (Gjøvik & Raufoss BK).

Norges Biljardforbund gratulerer mestere og alle medaljevinnere og takker Oslo BK for et godt arrangement.

Se alle resultater i Dameklassen her og alle resultater i Åpen klasse her.

Damianos_Giallourakis_NM_9-Ball_2015  Vegar_Kristiansen_NM_9-Ball_2015  Medaljevinnere_NM_9-Ball_2015

 

You may also like...