Viktig – samordnet søknad og rapportering

Det nærmer seg med stormskritt fristen for innsending av diverse opplysninger i NIFs nye innrapporteringssystem. Fristen er 30.april.

Vi ber våre klubber om å være ute i god tid, da systemet er nytt av året og vi allerede har fått meldinger om at det tar mer tid enn forventet – spesielt hvis man ikke har all nødvendig informasjon samlet inn på forhånd. En av de tingene som vi vet skaper noen utfordringer er den nye koblingen til Brønnøysundregistrene. Her kreves bl.a. at styremedlemmer må være registrert med fullstendig personnumre. Dere må også ha alle nødvendige papirer fra årsmøtet tilgjengelig i digitalt format, da disse skal lastes opp.

Det kommer helt sikkert til å bli trykk mot NIFs IT-Support (telefon 03615) mot slutten av måneden, så anbefalingen vår er å få gjort denne jobben så snart som mulig. Den vil ikke ta kortere tid dersom dere venter.

Se tidligere publiserte saker om rapporteringen HER og HER.

You may also like...