Resultater NM 10-Ball

I helgen ble det spilt NM 10-Ball Kvinner og Åpen Klasse i Oslo. Det var to erfarne utøvere som gjeninntok tronen i og med at Ine Helvik (Svithun BK) vant Kvinneklassen og Vegar Kristiansen (Stoppball Nidaros BK) vant Åpen Klasse.

Ine gikk ubeseiret gjennom Kvinneklassen, som denne gangen besto av 8 utøvere. Hennes vei til finalen var seire over Nina Torvund, Hyllestad IL, BG (6-0), Vilde Mary Dingsøyr Holme, Hyllestad IL, BG (6-0), Michelle Sandman, Ask BC (6-2), Christel Hanah Johnsen, Oslo BK (6-1) og Kendall Onstad, Oslo BK (6-3).

I Åpen Klasse, som hadde 74 utøvere påmeldt, gikk Vegar hele veien på vinnersiden med følgende resultater: Roy Karlsen, Asker BK (8-0), Larry Skogheim, Asker BK (8-4), Gard Eiken Flage, Hyllestad IL BG (8-5), Henrik Hagen, Kongsvinger BK (8-0), Mats Brujordet Schjetne, Ask BC (8-6), Matias Sætre, Herøy BK (8-4) og Jørgen Nilsen, Bex BK (8-1).

Norges Biljardforbund gratulerer alle medaljevinnere og takker Oslo BK for helgens gjennomføring.

Se CueScore for alle resultater i Kvinneklassen og Åpen Klasse.

 

Medaljevinnere 10-Ball Kvinner

1. plass Ine Helvik Svithun BK
2. plass Kendall Onstad Oslo BK
3. plass Christel Hanah Johnsen Oslo BK
3. plass Vilde Mary Dingsøyr Holme Hyllestad IL, BG
2016_semifinalister_10-ball_kvinner

Foto: Oslo BK

Medaljevinnere 10-Ball Åpen Klasse

1. plass Vegar Kristiansen Stoppball Nidaros BK
2. plass Jørgen Nilsen Bex BK
3. plass Matias Sætre Herøy BK
3. plass Roger Rasmussen Oslo BK
semifinalister_10-ball_apen_klasse

Foto: Oslo BK

 

You may also like...