Turneringslederkurs

Det avholdes turneringslederkurs på kulturhuset i Gjerdrum lørdag 1/10 og søndag 2/10. Påmeldingsfrist 22/9.

Da er det på tide med nytt turneringslederkurs, og også denne gangen henvender vi oss til personer som ennå ikke har offisiell status som turneringsleder (TL). Kurset arrangeres på kulturhuset i Gjerdrum lørdag og søndag 1.-2. oktober 2016 med kursstart kl. 10:00 begge dagene. Vi avslutter søndag kl. 16:00. Alle klubber som arrangerer turneringer i regi av NB (NM/NC/RT/LT uansett gren), eller ønsker å gjennomføre godkjente turneringer, må ha minst én utdannet TL. Det er imidlertid ønskelig at alle klubber skal to eller flere godkjente turneringsledere.

Deltakeravgift er Kr. 500,- per person (betales til 5146.05.13484 – merk med «TL-kurs» og hvem/hvilke betaling gjelder). Vi benytter reisekostnadsfordeling, som betyr at noen klubber må påregne å betale litt ekstra utover de faktiske reisekostnadene, mens andre får noen kroner tilbake. NB betaler mat og losji (Thon Hotel Gardermoen). Påmelding, som er bindende, skal være oss i hende senest torsdag 22. september.

Vi trenger følgende opplysninger:

For- og etternavn:
Klubb:
Adresse:
Postnummer:
Sted:
Mobil:
Epost:
Født (dd/mm/åå):
Enkeltrom: Ja/Nei (hvis nei, hvem skal rom deles med):

I tillegg til disse opplysninger trenger vi et passbilde i farger, som skal sendes inn elektronisk og benyttes til TL-lisens. Den som ennå ikke er 16 år kan delta, men får ikke lisens og sertifikat som turneringsleder før 16-årsdagen. På søndag blir det gjennomført en prøve og for å få godkjenning som turneringsleder kreves minst 50 % av maksimalt mulig poeng. Det er lov å benytte elektroniske hjelpemidler (TBR, Cuescore, etc.) i forbindelse med gjennomføring av prøven. Plass på hotellet er forbeholdt deltakere som ikke bor i Oslo-området (mer enn to timer unna med bil). De som ikke kan ankomme i tide for kursstart på lørdag og derfor må reise på fredag, får losji betalt av NB fredag til søndag.

Hvis dere har noen spørsmål i forbindelse med dette er dere velkommen å kontakte Jørgen Sandman på jorgen@biljardforbundet.no eller mobil 9244 6195.