Team Norway – Info

Team_Norway_Info

Team Norway er ett av tre fokusområder nedfelt i Virksomhetsplanen som ble vedtatt av Tinget i april 2016 . Se denne planen for mål, prinsipper for satsing og fokus.

Nedenfor vil du finne «Spørsmål & Svar» rundt prosjektet Team Norway. Trykk på teksten «Les mer» under den enkelte overskriften. Hvis det fremdeles er noe du lurer på – etter å ha lest – så ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Helt nederst vil vi publisere nyheter om ting som rører seg i gruppa etter hvert som de oppstår.

Hva er Team Norway?

Les mer...

Team Norway er ett av tre fokusområder nedfelt i Virksomhetsplanen som ble vedtatt av Tinget i april 2016 . Se denne planen for mål, prinsipper for satsing og fokus.

Det er viktig å skille på Team Norway og på landslagene i de yngre klassene. Team Norway er IKKE landslaget. Derimot er det en utviklingsarena for en læringsgruppe med utøvere som selv ønsker å legge ned hardt arbeid for å utvikle seg.

Det skal være et mål å utvikle gode spillere – over tid – som kan ta medalje i internasjonale mesterskap. Det vil også være et mål å skape en treningskultur som kan spre seg ut i organisasjonen vår.

Utover et visst nivå er det i utgangspunktet ingen kriterier for å bli uttatt, men en rekke krav til innsats, holdninger, tålmodighet og vilje.

Hvem kan bli en del av Team Norway?

Les mer...

Team Norway skal være en dynamisk gruppe hvor det alltid vil være mulighet for å komme inn i systemet. Likeledes vil det være mulig å miste plassen dersom ikke forutsetninger blir fulgt opp. Trener og støtteapparat, samt øvrige ressurspersoner i forbundet vil alltid ha følere ute i miljøet for å fange opp potensielle kandidater til Team Norway. I tillegg oppfordrer vi organisasjonen – både klubber og enkeltpersoner – om å tipse om aktuelle kandidater. Slike tips kan gis direkte til Vegar Kristiansen eller til forbundskontoret.

For aktuelle nye kandidater vil det være mulighet for å være med på en regional samling, samt få tilgang til dialog med trener og støtteapparat for å diskutere videre utvikling.

Hvilke krav stilles til utøverne?

Les mer...

Det er utarbeidet en utøveravtale for de som blir en del av Team Norway. For de utøverne som er under 18 år skal avtalen også diskuteres og klareres med foresatte. Denne avtalen er selvfølgelig gjenstand for revisjoner, men nedenfor ser du en kortversjon av de krav som stilles:

  • Følge utarbeidet treningsplan med et minimum antall timer i uken (for tiden 10 timer).
  • Lage ukeplan etter mal.
  • Stille på alle samlinger med Team Norway som man blir innkalt til.
  • Delta på NM, RT og/eller junioraktivitet. Omfang avklares med støtteapparatet.
  • Alltid gjøre sitt beste, være en god rollemodell og et positivt forbilde.
  • Følge antidopingbestemmelsene samt gjennomføre «Ren utøver».

Hele utøveravtalen finner du HER.

Hvem er uttatt?

Les mer...

Hvem er støtteapparatet?

Les mer...
NavnKlubbE-postMobil
Vegar_KristiansenVegar KristiansenStoppball Nidaros BKvegar.kristiansen@gmail.com905 50 105
Thomas_FjæranThomas A. B. FjæranAsk BCthomas@medianord.no941 30 362
Dag-Jøran_AraldenDag Jøran AraldenHyllestad IL, BGdag.aralden@gmail.com951 40 269

Når er det samlinger?

Les mer...

Følgende samlinger er planlagt frem til EM i Nederland:

DatoTypeSted
14.-15. januarSentral samlingOslo/Ask
18.-19. marsRegional samlingHyllestad
25.-26. marsRegional samlingØstlandet
06.-07. maiRegional samlingØstlandet
20.-21. maiRegional samlingHyllestad
Uke 26Sentral samlingØstlandet
28.-30. juliSentral samlingØstlandet
31. juli - 07. augustEMLeende (NED)

Hvem kan bli tatt ut til EM?

Les mer...

I utgangspunktet er det naturlig at de som blir tatt ut til mesterskap kommer fra Team Norway, men det er ikke utelukket at det kan komme utøvere utenfra. I så tilfelle vil det – naturlig nok – stilles tilsvarende krav til utøveren utenfra som de utøvere som kommer fra Team Norway.

Når skjer uttaket til EM?

Les mer...

Uttaket til EM i Leende (NED) blir gjort 25. april – etter siste NM som avvikles i forbindelse med Ungdomslekene på Lillehammer.

Hvordan involveres klubbene?

Les mer...

Det vil være kontinuerlig dialog mellom støtteapparatet i Team Norway og utøverens klubb vedrørende oppfølging av treningsplanen. Vi ønsker at klubbene har og tar tett kontakt med trenerne.

Hva skjer?

Les mer...

Her vil det publiseres nyheter etter hvert som de oppstår.

You may also like...