Invitasjon – NUM – 2017

Norges Biljardforbund (NB) inviterer til Norsk Mesterskap i Biljard for fritidsklubber og skoler på Oslo Biljardsenter 8.-9. april 2017.

INVITASJON
Det inviteres til fire klasser, to for jenter og to for gutter. Hver fritidsklubb/skole kan delta med opptil ett lag i hver klasse. Hvert lag består av tre utøvere og disiplinen er 8-Ball. Deltageravgiften er kr. 250,- per lag, eller kr. 900,- dersom en fritidsklubb/skole stiller med ett lag i hver klasse (dvs. 4 lag). Slik det pleier å være, blir det pokaler og medaljer til de mest heldige. Alle får diplom.

Klasser
UJ: Jenter født 2001 og senere
VJ: Jenter født 1998 og senere
UG: Gutter født 2001 og senere
VG: Gutter født 1998 og senere

Mixlag er tillatt, men regnes da som guttelag. Hver skole/klubb må ha en myndig lagleder for sine lag. Lagleder kan ikke være utøver. Mesterskapet er for fritidsklubber og skoler – lisensierte klubbspillere kan ikke delta.

Overnatting
Vi anbefaler de fritidsklubber/skoler som trenger overnatting å kontakte Haraldsheim Vandrerhjem. De tilbyr rimelig overnatting i 1-6-sengsrom. Sengetøy kan stilles til rådighet mot ekstra gebyr dersom dere ikke ønsker å medbringe dette. Alternativt kan dere benytte dere av vår samarbeidspartner Thon Hotels ved å trykke linken HER.

Påmelding senest 26. mars 2017.

Bruk følgende skjemaer for påmelding:

Dere vil motta bekreftelse på mottatt påmelding pr. e-post. Deltakeravgift betales inn på kontonummer 5146.05.13484, merket tydelig med fritidsklubbens/skolens navn. Et lag er påmeldt først når både innbetaling og skjema med nødvendig påmeldingsinformasjon er mottatt av Norges Biljardforbund. Ved eventuelt forfall betales deltakeravgiften ikke tilbake.

Spørsmål?
Kontakt oss gjerne på biljard@biljardforbundet.no, eller via mobil 9244 6195.

Trykk HER for å se forenklede regler for 8-Ball.

Trykk HER for å se turneringsbestemmelser.