Uttak til Universiaden 2017

For første gang står biljard (Pool) på programmet til Sommer-Universiaden, som i 2017 avvikles i Taipei, Taiwan i tidsrommet 19.-30. august.

Universiaden er å regne som studentenes OL og avvikles i år for 29. gang. Den norske deltakelsen tilrettelegges av Norges Studendidrettsforbund, og i år stiller det norske utøvere i Basket, Friidrett, Taekwondo og Turn – i tillegg til Biljard. Vi har mulighet til å sende 2 utøvere til Universiaden, og Norges Biljardforbund har tatt ut følgende tropp til arrangementet:

  • Olav Skrudland (Svithun BK og varamedlem i forbundstyret) følger utøverne som hovedleder.

Spilledager for Pool er 25.-29. august, men troppen skal følge hele Universiaden og reiser av gårde 17. august og returnerer 1. september. Dette blir helt sikkert en stor opplevelse for de uttatte og Norges Biljardforbund gratulerer og ønsker lykke til.

Se mer informasjon om Universiaden HER.

You may also like...