Nordiske mesterskap 2018

I 2018 er det lagt opp til at det skal arrangeres Nordisk Mesterskap i både Snooker, Pool og Carambole.

Første mesterskapet ut er i Snooker. Dette avvikles i Oulu (FIN) i perioden 17.-20. januar. Formatet er det samme som mesterskapet som gikk i Reykjavik i januar i år. Deretter følger Nordisk Mesterskap i Pool (10-Ball) som skal arrangeres i vår egen storstue – Oslo Biljardsenter – 2.-4. februar. I tillegg til turnering for kvinner og menn inviterer vi i Pool også til mesterskap for gutter under 19 og jenter under 19 og håper at interessen er stor nok til å arrangere dette. Mesterskapet i Carambole går – som i år – i København. Helgen er ikke satt, men det blir sannsynligvis samme helg som i 2017 (første helgen i oktober).

Mer informasjon og eventuelle uttak kommer senere.

You may also like...