NM Carambole og NM Lag Snooker

I helgen ble det spilt to norske mesterskap. I Oslo ble NM 3-Vant (Helmatch) arrangert med 14 utøvere påmeldt. Mesterskapet ble avviklet med 2 puljer á 7 spillere med påfølgende cupspill hvor de 4 beste fra hver pulje gikk videre. Egil Arne Sørensen og Espen Hauge (begge fra Oslo BK) vinner hver sin pulje, men i sluttspillet er det Peter Cleaverly (Oslo BK) og Lars-Harald Riiber (Bex BK) som spiller seg frem til en spennende og tett finale som Lars-Harald vinner med sifrene 23-21. Bronsemedaljene gikk til Espen Olsen og Pål Daud Fillipsveen (begge fra Oslo BK).

I Sarpsborg ble det avviklet NM for lag i Snooker. Erik Dullerud og Nassim Sekat fra Trondheim Snooker tok hjem gullet etter å ha slått Kjell Arild Pedersen og Per-Egil Fjell fra arrangørklubben Sarpsborg Snooker med sifrene 3-0 i finalen. Bronsemedaljene gikk til Audun Risan Heimsjø og Roald Pettersen fra Trondheim Snooker samt Lasse Kåring og Håkon Walland fra Oslo BK.

Norges Biljardforbund gratulerer alle medaljevinnerne og takker begge arrangører for vel gjennomførte mesterskap.

Se alle resultater fra NM 3-Vant HER og fra NM Lag Snooker HER.

You may also like...