Terminliste – Mellomsesong 2019

Norges Biljardforbund har foretatt allokering av alle turneringer for neste (mellom)sesong – det vil si frem til sommeren 2019. Du finner oversiktene nedenfor. Vi har også i år gjort dette uten å først ha forhørt oss med klubbene for å finne ut hvem som eventuelt ønsker å arrangere hva. I stedet har vi fordelt turneringene basert på erfaring og den tildeling vi har benyttet oss av tidligere. Vi har, selvfølgelig, tatt hensyn til hvem som kan arrangere hva basert på antall mulige deltakere og antall tilgjengelige bord i de forskjellige klubbene, men også forsøkt å la turneringer med høyere status neste år ikke blir arrangert av den samme klubben som i denne sesongen – eller sesongen før så godt vi har kunnet.

Vi håper at terminlisten oppfyller flest mulig av de ønskene klubbene har, men vet samtidig at det er umulig å tilfredsstille alle.

NB! Hvis dere finner noen feil i terminlisten, er det supert hvis dere tar kontakt med biljard@biljardforbundet.no

Totaloversikt – 2019 (frem til sommeren)

 

 

 

Carambole – 2019 (frem til sommeren)

 

 

 

Pool – 2019 (frem til sommeren)

 

 

 

Snooker – 2019 (frem til sommeren)

 

 

 

You may also like...