EM Pool for Veteraner

Norges Biljardforbund har tatt ut utøvere til EM Pool for Veteraner som avvikles i Veldhoven (NED) i perioden 6.-13. august 2019 (reisedager vil være 5. og 14. august).

Følgende utøvere er uttatt og vil motta inntil kr. 10.000,- i støtte til mesterskapet (basert på dokumenterte utgifter):

  • Didrik Vatne (Ask BC)
  • Espen M. Andersen (Trondheim BK)
  • Henrik Hagen (Bex BK)
  • Ine Helvik (Svithun BK)

Biljardforbundet gratulerer med uttaket og ber spillerne snarest bekrefte om de ønsker å beholde plassen eller ikke. Send e-post til biljard@biljardforbundet.no.

Det åpnes for at ytterligere utøvere (maks 12) kan få delta uten noen form for støtte fra forbundet. Ut i fra den økonomiske oversikten under, må aktuelle utøvere sende bindende påmelding til forbundet innen mandag 3. juni slik at vi kan levere korrekt Wish-list til EPBF.

Vi trenger bekreftelse på hvilke disipliner det er ønskelig å delta i og presiserer at en bekreftelse medfører at startkontingenten må innbetales til forbundet uansett om deltakelsen finner sted eller ikke.

Nedenfor lister jeg kjente kostnader forbundet med deltakelse slik at det er mulig å regne ut hvor stor totalkostnaden blir.

Type Pris Kommentar
 Enkeltrom  €103,-  Pr. rom ink. frokost
 Dobbeltrom  €118,-  Pr. rom ink. frokost
 Startkontingent  €110,-  Pr. disiplin
 Transfer  €20,-  t/r Eindhoven
 Transfer  €55,-  t/r Düsseldorf
 Fly  €200,-  Dagens pris fra Oslo til   Düsseldorf   med SAS

Med dette som eksempel vil mesterskapet (for en utøver fra Oslo som skal bo på enkeltrom og som skal delta i alle disipliner) koste ca €1.620,- (ca NOK 16.200,-) ink. fly til Düsseldorf og transfer t/r flyplassen. I tillegg kommer alle måltider bortsett fra frokost samt nederlandsk turistskatt.

Hvis dere har spørsmål til oss, så bare ta kontakt.

You may also like...