Avsluttet EM med gull

Etter å ha sanket 4 bronsemedaljer tidligere i mesterskapet, sto EM-avslutningen til gull.

Ine Helvik fra Svithun BK avsluttet med solid spill og sikret seg gullmedaljen i 9-Ball. Ine viste stabilt spill hele veien i mesterskapets siste disiplin når hun nedsenket Nicole Kaldewey (GER)(6-4), Tuuliina Panula (FIN)(6-4), Ann-Sofie Löfgren (SWE)(6-4), Karin Michl (GER)(6-4) og Susanne Wessel (GER)(6-3).

Norges Biljardforbund gratulerer med ny mesterskapstittel.

Tidligere i mesterskapet hadde Ine også tatt en flott bronsemedalje i 10-Ball. Samme valør på medaljen kapret også Jørgen Nilsen (BEX BK) og Didrik Vatne (Ask BC) i samme disiplin, mens Didrik også sikret seg en bronsemedalje i 8-Ball.

Det ble ingen medalje på Norges 2 siste deltakere. Henrik Hagen (Bex BK) fikk en 5. plass i 8-Ball, mens debutanten Espen Andersen (Trondheim BK) tok med seg en 9.plass i 10-Ball hjem i bagasjen.

Bra innsats av alle sammen – Gratulerer

You may also like...