Uttak «Nordisk Mesterskap – Pool»

Da har vi til slutt fått endelig bekreftelse fra alle parter om at mesterskapet blir arrangert i Oslo fra fredag 31. januar til søndag 2. februar. Informasjon finner dere i den offisielle invitasjonen nederst i denne saken. Dessverre får vi ikke besøk av våre venner fra Danmark dette året. Danmarks plasser blir fordelt på de øvrige nordiske landene. Det betyr at Norge har minimum 1 ekstra plass i tillegg til de 12 opprinnelige i herreklassen. I Kvinneklassen har vi i utgangspunktet 8 plasser.

Vi ber de uttatte utøverne snarest og senest 10. januar bekrefte om de ønsker å stille i mesterskapet eller ikke. Vennligst send bekreftelse til biljard@biljardforbundet.no. Vi vil komme tilbake til eventuelle ledige plasser.

UTØVERKLUBB
Mats Brujordet SchjetneAsk BC
Emil André GangfløtFredrikstad BK
Matias SætreHerøy BK
Ole Tobias GangfløtFredrikstad BK
Ole Kristian RudshavnOslo BK
Didrik VatneAsk BC
Jonas Kvalsund HansenHerøy BK
Henrik Hauge PettersenHerøy BK
Jan Ove Kvalsund HansenHerøy BK
Gard Eiken FlageHyllestad IL, BG
Eirik RiisnæsHorten BK
Tommy WolffHyllestad IL, BG

Når det gjelder Kvinneklassen, så har vi erfaringsmessig tilstrekkelig antall plasser til de som ønsker å delta, Derfor ber vi interesserte utøvere i kvinneklassen snarest sende en forespørsel til oss innen 10. januar.

You may also like...