NM Uka 2021

Det planlegges å gjennomføre NM Uka for alle klasser i Pool på Lillehammer i perioden 25/6 – 4/7 2021.

Dette besluttet styret i går (30. november) etter å ha behandlet saken for tredje gang siden den først ble lansert på Fagdag/Biljardting i slutten av august. Styret er selvfølgelig klar over at det fremdeles er knyttet stor usikkerhet til hvordan situasjonen vil være med tanke på Covid-19 pandemien, men ønsker allikevel å legge til rette for at det skal kunne gjennomføres NM uke i 2021.

Det vil nå umiddelbart bli satt ned en prosjektgruppe for å håndtere den videre fremdriften. Vi vil komme tilbake med nærmere informasjon om påmelding, priser, aktiviteter og liknende så snart dette foreligger.

Vi informerer samtidig om at at alle de oppsatte individuelle norgesmesterskapene i Pool som står i terminlisten i perioden januar til juni 2021 blir avlyst. Disse blir da erstattet med aktiviteten i NM-Uka.

Vi krysser fingrene for at situasjonen i landet er slik at dette kan bli et supert arrangement for alle som er glad i biljard og håper flest mulig av dere har anledning til å delta.

Se for øvrig styrets vedtak i saken i sak nr. 28/20-22 i lenken under.

You may also like...