Kongepokal – Pool

Det er besluttet at H.M.Kongens pokal i 2021 skal deles ut i 10-Ball i klassen for Menn under NM-Uka på Lillehammer.

For at de beste utøverne skal få mulighet til å kjempe om kongepokalen, vil det være mulig for de spillerne i Elite (de 16 beste på Norgesratingen) som ikke tilhører klassen for Menn, å søke dispensasjon om å spille NM 10-Ball i klassen for Menn. En slik dispensasjon vil ikke frata spilleren mulighet for å delta i EM i sin opprinnelige klasse.

Påmeldingen til NM-Uka vil, som tidligere meddelt, åpne i dag kl. 18:00. Påmeldingslenke vil bli publisert på våre Facebooksider. Vi oppfordrer alle, som ønsker å delta i klassene for Menn og Veteran, om å melde seg på selv om maksgrensen for påmeldte blir oppnådd. Vi vil operere med ventelister i de tilfeller hvor det blir foretatt endringer.

Når det gjelder kongepokalen i Snooker, er det allerede bestemt at denne skal utdeles i 15-Rød som etter planen skal spilles i Trondheim i midten av mai.

Se for øvrig utfyllende informasjon ved å trykke på lenken under.

You may also like...