Gull til Emil André Gangfløt!

Emil André Gangfløt (Fredrikstad BK) tok i går gull i 10-Ball i EM for junior som spilles i Lasko (Slovenia). Han opprettholder dermed det svært høye nivået fra sist EM i Veldhoven (Nederland) i 2019 hvor han gikk helt til topps i 9-Ball. Den gangen spilte han i klassen Gutter U17, mens han nå deltar i U19.

Emil slo i finalen Moritz Neuhausen fra Tyskland med sifrene 7-4. Neuhausen er for øvrig regjerende verdensmester for junior fra 2019. Som i 2019 kom Emil seg til finale fra tapersiden. Det ble et 6-7 tap i første runde mot Tobias Musil (AUT). Derfra ble det strake seire mot Dusan Bracika (SER) med 7-3, Simon Astl (AUT) med 7-2, Luca Montanari (ITA) med 7-2, Arsenii Kovalerchik (RUS) med 7-3, Yuma Dörner (GER) med 7-3 og Aliaksei Remez (BLR) med 7-2. En imponerende seiersrekke 🙂

Norges Biljardforbund gratulerer og vi gleder oss til fortsettelsen i 8-Ball, 9-Ball og lagkonkurransen.

You may also like...