Uttak EM Veteran

EM for Veteraner (Seniors/Ladies) Spilles i Lasko (SLO) i perioden 8. – 15 oktober. Reisedager er 7. og 16. oktober. Norges Biljardforbund har tatt ut 4 utøvere som støttes med inntil kr. 10.000,- til dette mesterskapet.

Disse 4 er:

NAVNKLUBB
Ine HelvikSvithun BK
Ronny OldervikStoppball Nidaros BK
Didrik VatneGjøvik BK
Bjørn Erik BerghGrenland BK

Vi gratulerer med uttaket og ber om at plassen bekreftes snarest og senest onsdag 10. august.

Dersom det er ytterligere veteranspillere som ønsker å delta i EM på egen regning, så vil det være mulig å legge inn ønske om dette til EPBF. Disse spillerne må i så fall melde til biljard@biljardforbundet.no senest søndag 14. august.

Nedenfor vil dere se invitasjonen som viser alle nødvendige økonomiske forutsetninger og annen informasjon.

You may also like...