Uttak «Nordisk Mesterskap – Pool» 2022

Norges Biljardforbund og Nordic Billiard Council arrangerer Nordisk Mesterskap i 10-Ball helgen 16.-18. september (akkreditering og spillemøte torsdag kveld). Lokalarrangør er Oslo Biljardklubb og turneringen spilles i de nye lokalene i Thorvald Meyers gate 11.

Uttak av utøvere er basert på Norgesratingen med de spillerne som har deltatt i noen av NBs aktiviteter i 2022. Vi ber de uttatte utøverne snarest og senest mandag 15. august bekrefte om de ønsker å stille i mesterskapet eller ikke. Alle må gi beskjed – uavhengig om de ønsker å stille eller ikke. Vennligst send bekreftelse til biljard@biljardforbundet.no. Dersom vi får ytterligere ledige plasser, vil Sportsutvalget tildele disse etter skjønn og/eller plassering på Norgesratingen. Vi vil komme tilbake til dette dersom ledige plasser oppstår. Det gis ingen økonomisk støtte til mesterskapet ut over bidraget som forbundet gir til premiepenger.

Se for øvrig informasjon i invitasjonsbrevet nederst i denne saken.

UTØVERKLUBB
Mats Brujordet SchjetneAsk BC
Emil André GangfløtFredrikstad BK
Ronny OldervikStoppball Nidaros BK
Mikael ØgaardBex BK
Didrik VatneGjøvik og Raufoss BK
Ole Kristian RudshavnOslo BK
Matias SætreHerøy BK
Roger RasmussenAsk BC
Thomas FjæranAsk BC
Bjørn Erik BerghGrenland BK
Albert R.B. StensrødFredrikstad BK
Jonas Kvalsund HansenHerøy BK

Når det gjelder Kvinneklassen, så har vi erfaringsmessig tilstrekkelig antall plasser til de som ønsker å delta, Derfor ber vi interesserte utøvere i kvinneklassen sende en forespørsel til oss snarest og senest innen 15. august. Dersom det melder seg flere utøvere i kvinneklassen enn det antall spotter vi får tildelt, vil sportsutvalget foreta det endelige uttaket.

You may also like...