Eurotour – EM – Uttak

ET – kvinner og menn

Eurotour i Tampere (FIN) startet i dag som en forberedelse til EM som starter samme sted onsdag 1. juni. Utøverne i «Eurotourlaget» er alle på plass: Mats Brujordet Schjetne, Mikael Øgaard, Emil André Gangfløt, Nina Torvund og Ine Helvik er alle klare til dyst. Til alt overmål trakk Nina og Ine hverandre i første runde som allerede er spilt. Nina vant oppgjøret og Ine må da komme seg videre fra tapersiden.

I tillegg til utøverne på ET-laget er det flere nordmenn på plass i Finland. Jonas Kvalsund Hansen, Joakim Haugen, Daniel Lorentzen-Styr, Isa Malik og Albert Roman Borrie Stensrød er også klare til dyst i Tampere. I tillegg følger vi selvsagt med på vår nye Team-Norway koordinator Erik Gårdelöf.

Lykke til alle sammen!

Du kan følge turneringene her:

EM – kvinner, menn, U23 og rullestolbrukere

Europamesterskapet i Pool starter, som nevnt over, onsdag 1. juni. Norge stiller med 2 utøvere i klassen for menn – Mats Brujordet Schjetne og Mikael Øgaard. 3 utøvere i klassen for Gutter U23 – Emil André Gangfløt, Jonas Kvalsund Hansen og Albert Roman Borrie Stensrød. 2 utøvere i klassen for kvinner – Astrid Eiken Flage og Nina Torvund. Og en utøver i klassen for rullestolbrukere – Kim Ronny Nygård.

Vi ønsker alle våre utøvere lykke til i mesterskapet.

Du kan følge turneringene her:
EM – Junior

EM for junior spilles i Podčetrtek (SLO) i perioden 19.-26. juli. Norges Biljardforbund har tatt ut 3 utøvere for å representere Norge. Alle stiller i klassen Gutter U17. De uttatte utøverne er Benjamin Herland Aralden (Hyllestad IL, BG), Joakim Langkås (Grenland BK) og Robin Hauge Pettersen (Herøy BK).

Vi gratulerer disse 3 talentene med uttaket og ønsker lykke til i sommer. Vi kommer tilbake med mer informasjon om mesterskapet når tiden nærmer seg.

You may also like...