Uttak EM Veteran

EM for Veteraner (Seniors/Ladies) spilles også i år i Lasko (SLO). Turneringsstart er 16. oktober og de siste finalene spilles 23. oktober. Reisedager er 15. og 24. oktober. Norges Biljardforbund har – i dialog med aktuelle kandidater – tatt ut 4 utøvere som støttes med inntil kr. 10.000,- til dette mesterskapet.

Disse 4 er:

NAVNKLUBB
Ine HelvikSvithun BK
Bjørn Erik BerghGrenland BK
Henrik HagenBex BK
Kenneth RognstadGjøvik og Raufoss BK

Norges Biljardforbund gratulerer med uttaket.

Dersom det er ytterligere veteranspillere som ønsker å delta i EM på egen regning, så vil det være mulig å legge inn ønske om dette til EPBF. Disse spillerne må i så fall sende bekreftende og forpliktende melding til biljard@biljardforbundet.no senest søndag 13. august. Vi gjør oppmerksom på at EPBF i år også innfører en klasse for de som fyller 55 år i år eller er eldre. Mesterskapet for denne klassen avholdes dersom minimum 16 utøvere melder seg på.

Nedenfor vil dere se invitasjonen som viser alle nødvendige økonomiske forutsetninger og annen informasjon.

You may also like...