FAVORITTEN INNFRIDDE I NORDISK

Storspill av Michael Nilsson

Favoritten innfridde i Nordisk Mesterskap i 3-vant Carambole, som gikk av stabelen i Oslo i helgen. Michael Nilsson beseiret Espen Hauge og Mustafa Kasemi i puljespillet, og gikk ut med finfine 1,5 i snitt. Deretter beseiret han i tur og orden Daniel Lorentzen-Styr, Poul Bjerring og Mattias Enerdal. I finalen ventet nestfavoritten David Pennør.  Her vartet Micke opp med spill i verdensklassen. 40 poeng på 14 innganger, dette gir 2,857 i snitt. En stor opplevelse for alle som er interessert i carambole! Fortjent sølvmedalje til David Pennør, og bronsemedaljer til Mattias Enerdal og Alf Karlsson Alvberger.

En meget sterk turnering av svenskene, hvor 8 av 9 deltagere tok seg til sluttspillet. Vi fikk også stifte bekjentskap med det nye stjerneskuddet Mio Svensson, som feiret 15-årsdagen på finaledagen. En spiller vi kommer til å høre mye om i årene som kommer!

Norge stilte med 10 utøvere, og fire av disse tok seg videre til sluttspillet. Bestemann ble Sebastian Meling på 10. plass. Carlos Ruiz spilte til et snitt på 0,654, og for dette vant han prisen «Highest Increase in Average».

Arrangementet i regi av Oslo Biljardklubb var en stor suksess, og de tilreisende lot seg imponere av flotte lokaler, god atmosfære og prikkfri gjennomføring. En stor takk til alle som deltok og bidro, og vi ser fram til Nordisk Mesterskap 2024 i København!

You may also like...