Uttak – Nordisk Mesterskap – Pool – 2024

Den Danske Billard Union og Nordic Billiard Council arrangerer Nordisk Mesterskap i 10-Ball helgen 16.-18. august (akkreditering og spillemøte torsdag kveld). Turneringen spilles på «Sharks Pool & Burgers» i Århus.

Uttak av utøvere er basert på Norgesratingen og sesongrankingen hvor vi på kvinnesiden har tatt utgangspunkt i de fire høyest plasserte utøverne på henholdsvis Norgesratingen og sesongrankingen. På herresiden har vi tatt utgangspunkt i de seks høyest plasserte på de respektive listene. Dersom utøvere figurerer på begge lister blir uttaket forskjøvet til neste på listen med Norgesratingen prioritert først.

Vi ber de uttatte utøverne snarest og senest tirsdag 25. juni bekrefte om de ønsker å stille i mesterskapet eller ikke. Alle må gi beskjed – uavhengig av om de ønsker å stille eller ikke. Vennligst send bekreftelse til biljard@biljardforbundet.no. Dersom vi får ytterligere plasser, vil Sportsutvalget tildele disse etter kriteriene nevnt over. Da det er sannsynlig at det vil oppstå ledige plasser i mesterskapet, kan utøvere som ønsker å delta i Nordisk gi oss forpliktende melding om dette. Dette vil fremskynde en endelig oversikt.

Det gis ingen økonomisk støtte til mesterskapet ut over bidraget som forbundet gir til premiepenger.

Norges Biljardforbund gratulerer med uttaket og ønsker alle utøvere lykke til. Se for øvrig informasjon i invitasjonsbrevet nederst i denne saken.

KVINNER
Line KjørsvikStoppball Nidaros BK
Ine HelvikSvithun BK
Nina TorvundTrondheim BK
Mona B. LundetræOs Biljard og Snookerklubb
Astrid Eiken FlageHyllestad IL, BG
June Therese HåndstadIshavsbyen Biljard og Snooker
Astrid Elisabeth PedersenOslo BK
Katrine SæterengOslo BK
MENN
Mats Brujordet SchjetneAsk BC
Emil André GangfløtFredrikstad BK
Ronny OldervikStoppball Nidaros BK
Mikael ØgaardBex BK
Ole Kristian RudshavnOslo BK
Christian JohannssenOslo BK
Roger LysholmStoppball Nidaros BK
Jonas Kvalsund HansenHerøy BK
Didrik VatneKongsberg BK
Tommy WolffHerøy BK
Joakim HaugenOslo BK
Kim GarmarkOslo BK

You may also like...