6.8.5.3 - NUM (ungdomsturnering for fritidsklubber og skoler)

<< Klikk for å vise innholdsfortegnelse >>

Navigasjon:  Turneringsbestemmelser > 6 - Regler for utøvere > 6.8 - Lagspill > 6.8.5 - Pool >

6.8.5.3 - NUM (ungdomsturnering for fritidsklubber og skoler)

 

 

 

 

Logo_NBTURNERINGSBESTEMMELSER OG REGLER

 

NUM blir for tiden ikke arrangert. All referanse til NUM blir stående i TBR inntil videre, da NB fortsatt har et ønske om å gjennoppta aktiviteten.
 

1.Krav til deltakere er at de aldri tidligere har deltatt i turneringer i regi av NB som krever innløst lisens. Deltakerene skal representere enten en fritidsklubb eller en skole. Hver fritidsklubb/skole kan i utgangspunktet kun ha ett lag med i respektive kategorier (jenter U17, gutter U17 jenter U20 og gutter U20).

 

2.Avhengig av deltakelse, så kan det arrangeres lokale og regionale turneringer som kvalifiseringsgrunnlag for den nasjonale turneringen.

 

3.NUM er åpen for alle fritidsklubber og skoler i Norge, som har meldt seg på og eventuelt har kvalifisert seg for den nasjonale finalen.

 

4.Hvert lag består av minst tre og maksimalt fem utøvere.

 

5.Det produseres kun 3 medaljer i hver valør til NUM. Medaljer til utøver #4 og utøver #5 vil bli ettersendt.

 

6.Hver kamp består av tre individuelle matcher, og samtlige spiller 8-Ball.

 

7.I lokale og regionale turneringer anbefales puljespill der alle lag møter hverandre, hvilket normalt også er spilleformen i den nasjonale finalen. Antallet deltakende lag i de ulike kategoriene og tilgangen på bord som arrangøren har til disposisjon, kan motivere anvendelse av dobbelcup med avsluttende enkelcup som spilleform.