Trønder snappet seieren i Norgescup i snooker

Med 24 påmeldte fra hele landet arrangerte Trondheim Snooker Norgescup i helga. Det sto om viktige poeng på norgesrankingen samt generell heder og ære da turneringen startet lørdag morgen. Med nye duker på alle fem bord var spilleforholdene så gode som de kunne bli. Deltagere fra Os, Sarpsborg, Oslo, Mo i Rana og Trondheim kjempet innbitt om seieren og det gjeve trofeet.

Å arrangere en turnering med så mange deltakere over bare to dager krever sitt av planlegging og gjennomføring. Trondheim Snooker imponerte nok en gang med et knirkefritt arrangement der alle matcher effektivt og ryddig ble gjennomført på klubbens fem bord i Brøsetveien. Allerede tidlig på lørdag ble det klart at hele turneringen lå foran skjema noe som alltid blir tatt godt imot av langveisfarende spillere som har forhåndsbestilt flybilletter til hjemreisen. Imponerende var også dekningen av mesterskapet. Live stream med tre forskjellige kameraer og hyppige oppdateringer på Facebook og Instagram gjorde dette til en happening alle kunne ta del i.

TS05_small

Roger Lysholm og Espen M. Andersen begge fra Trondheim jobbet seg med eminent spill frem til oppgjør i semifinale. Det samme gjorde Erik Dullerud fra Trondheim Snooker og Kjell Pedersen fra Sarpsborg.
Det ble til syvende og sist «puttemaskinen» Roger Lysholm som fortjent kunne løfte trofeet over hodet. Han vant finalen mot Erik Dullerud 3-0.

20141130_164617

Ildsjel og leder i Trondheim Snooker, Roger Andre Strand takker alle deltakere for et spennende og minneverdig arrangement og ønsker både dem og alle andre hjertelig velkommen tilbake til senere arrangementer på Moholt. – Klubben er under utvidelse og det blir helt sikkert flere og enda bedre arrangementer i regi av Trondheim Snooker i fremtiden, forteller en meget fornøyd klubbleder.
– Med utvidete lokaler, enda et snookerbord og tre poolbord blir klubben helt sikkert å regne med også i årene som kommer, avslutter han.

You may also like...

Legg igjen en kommentar