Sølv til Line i 10-Ball

Det er spilt 2 disipliner i EM og Line har tatt medalje i begge. I dag ble det en flott sølvmedalje i 10-Ball konkurransen.

Hun var stø som et fjell i kampene frem mot finalen og beseiret Kamila Khodjaeva (BEL) 6-2 i 1/8-finalen, Christine Feldmann (SUI) 6-0 i 1/4-finalen og Marika Poikkijoki (FIN) 6-2 i 1/2-finalen.

I finalen var det duket for en klassiker mot Jasmin Ouchan (AUT) som dessverre – for oss – hadde en strålende dag ved bordet. Hun storspilte og ga egentlig aldri Line en sjanse til å komme inn i kampen. Sluttresultatet ble fortjent 6-2 til Jasmin.

Selv om vi vet at Line veldig gjerne ville ta hjem denne finalen vil vi gratulere med nok en medalje – og denne gangen ett hakk opp fra 14.1. Og i morgen fortsetter lagkonkurransen og 8-Ball starter. Vi gleder oss til fortsettelsen.

 

You may also like...