Invitasjon – NUM

Norges Biljardforbund (NB) inviterer til Norsk Mesterskap i Biljard for fritidsklubber og skoler på Oslo Biljardsenter 22.-23. oktober 2016.

INVITASJON
Det inviteres til fire klasser, to for jenter og to for gutter. Hver fritidsklubb/skole kan delta med opptil ett lag i hver klasse. Hvert lag består av tre utøvere og disiplinen er 8-Ball. Deltageravgiften er 500 kroner per lag. Slik det pleier å være, blir det pokaler og medaljer til de mest heldige. Alle får diplom.

Klasser
UJ: Jenter født 2000 og senere
VJ: Jenter født 1997 og senere
UG: Gutter født 2000 og senere
VG: Gutter født 1997 og senere

Mixlag er tillatt, men regnes da som guttelag. Hver skole/klubb må ha en myndig lagleder for sine lag. Lagleder kan ikke være utøver. Mesterskapet er for fritidsklubber og skoler – lisensierte klubbspillere kan ikke delta.

Overnatting
Vi har reservert Haraldsheim Vandrerhjem og tilbyr gratis overnatting til alle lag som ikke kommer fra Oslo-området (maksimalt fire personer per lag). Vi praktiserer prinsippet «først til mølla». Sengetøy stilles til rådighet for alle. Vi vil innkreve et overnattingsdepositum på kr. 1.000,- pr. lag ved påmelding. Dette depositumet tilbakebetales etter turneringen under forutsetning av at laget har benyttet seg av overnattingstilbudet.

Påmelding senest 15. september 2016.

Bruk følgende skjemaer for påmelding og reservasjon av overnatting:

Dere vil motta bekreftelse på mottatt påmelding pr. e-post. Deltakeravgift og depositum (hvis dere ønsker gratis overnatting) betales inn på konto-nummer 5146.05.13484, merket tydelig med fritidsklubbens/skolens navn. Et lag er påmeldt først når både innbetaling og skjema med nødvendig påmeldingsinformasjon er mottatt av Norges Biljardforbund. Ved eventuelt forfall betales deltakeravgiften ikke tilbake.

Spørsmål?
Kontakt oss gjerne på biljard@biljardforbundet.no, eller via mobil 9244 6195.

Trykk HER for å se forenklede regler for 8-Ball.

Trykk HER for å se fullstendig innbydelse og turneringsbestemmelser.

You may also like...