Resultater NM 8-Ball

I helgen ble årets første NM spilt på Oslo Biljardsenter. Denne gang var disiplinen 8-Ball Kvinner og Åpen Klasse i Oslo. Ine Helvik (Svithun BK) vant Kvinneklassen etter en thriller av en finale mot Nina Torvund (Hyllestad IL, BG), mens Mark McGauley (Oslo BK) tok sitt første norske mesterskap etter å ha beseiret Mats Brujordet Schjetne (Ask BC) i finalen.

Det var 9 utøvere som deltok i kvinneklassen. Ine gikk også denne gangen ubeseiret gjennom mesterskapet. Hennes vei til finalen var seire over Sylvia Severinsen (Grenland BK) (6-1), Nina Torvund, Hyllestad IL, BG (6-3), Vilde Mary Dingsøyr Holme, Hyllestad IL, BG (6-0) og Nina Torvund, Hyllestad IL, BG igjen i finalen (6-5, etter å ha ligget under 1-4 og 3-5).

I Åpen Klasse var det var 102 utøvere påmeldt. Mark tok sin første NM-pokal etter en tøff vei til finalen. Han hadde følgende resultater: Runar Larsstuen (Gjøvik&Raufoss BK), (7-5), Jeremiah Torres, Unique BK (7-1), Ronny Kraft, Trondheim BK (7-2), Jan Helge Kordts, Os BSK (7-4), Matias Sætre, Herøy BK (7-4), Christian Johannessen, Oslo BK (7-6) og Mats Brujordet Schjetne, Ask BC (7-5).

Norges Biljardforbund gratulerer alle medaljevinnere og takker Oslo BK for helgens gjennomføring, som forøvrig var det aller siste mesterskapet i klubbens lokaler på Helsfyr. Vi ønsker klubben lykke til i flytteprosessen til nye lokaler på Ensjø.

2017_NM_8-Ball_Pallen

Se CueScore for alle resultater i Kvinneklassen og Åpen Klasse.

Medaljevinnere 8-Ball Kvinner

1. plass Ine Helvik Svithun BK
2. plass Nina Torvund Hyllestad IL, BG
3. plass Vilde Mary Dingsøyr Holme Hyllestad IL, BG
3. plass Kendall Onstad Oslo BK

cof  cof

cof  cof

Medaljevinnere 8-Ball Åpen Klasse

1. plass Mark McGauley Oslo BK
2. plass Mats Brujordet Schjetne Ask BC
3. plass Vegar Kristiansen Stoppball Nidaros BK
3. plass Christian Johannessen Oslo BK

cof

oznor

cof

cof

 

You may also like...