Resultater NM 9-Ball

I helgen ble sesongens siste Norgesmesterskap spilt i displinen 9-Ball på Oslo Biljardsenter. Kvinneklassen – med 10 påmeldte – ble vunnet av Ine Helvik (Svithun BK) som dermed gjenerobret tronen etter å ha blitt detronisert i NM 10-Ball. Ine vant 7-4 over Nina Torvund (Hyllestad IL, BG) i semifinalen og slo til slutt Kendall Onstad (Oslo BK) i finalen med de samme sifrene.

I Åpen klasse var også i år HM Kongens Pokal satt opp, og hele 115 påmeldte utøvere ønsket å konkurrere om tittel og Kongepokal. Vegar Kristiansen (Stoppball Nidaros BK) ble nok  en gang for sterk for det store feltet og sikret seg sin Kongepokal nr. 9 og sin mesterskapstittel nr. 30 etter at han ble for gammel for juniorklassen. Mange mener nok at det var en overraskelse at finalemotstander ble Steffen Wolff (Hyllestad IL, BG) som spilte bra gjennom hele mesterskapet. Finaleresultatet ble 9-7 til Vegar.

Norges Biljardforbund gratulerer alle medaljevinnere og takker Oslo BK for helgens gjennomføring.

Se CueScore for alle resultater i Kvinneklassen og Åpen klasse.

 

Medaljevinnere 9-Ball Kvinner

1. plass Ine Helvik Svithun BK
2. plass Kendall Onstad Oslo BK
3. plass Christel Hanah Johnsen Oslo BK
3. plass Nina Torvund Hyllestad IL, BG

Medaljevinnere 9-Ball Åpen klasse

1. plass Vegar Kristiansen Stoppball Nidaros BK
2. plass Steffen Wolff Hyllestad IL, BG
3. plass Mats Brujordet Schjetne Ask BC
3. plass Tron Vidar Engebakk Unique BK

 

 

You may also like...