Resultater NM 9-Ball

I helgen ble åretssiste Norgesmesterskap spilt i displinen 9-Ball på Oslo Biljardsenter. Kvinneklassen – med 9 påmeldte – ble nok en gang vunnet av Ine Helvik (Svithun BK) som dermed har vunnet alle 4 titlene i 2018. Hun har med dette vunnet 24 gullmedaljer i sin karriere. Ine vant 7-1 over Mona Bergstø (Os Biljard og Snookerklubb)  i semifinalen og slo til slutt Nina Torvund (Hyllestad IL, BG) i finalen med 6-3.

I Åpen klasse var også i år HM Kongens Pokal satt opp, og 115 påmeldte utøvere – som forøvrig var nøyaktig like mange som i fjor – ønsket å konkurrere om tittel og Kongepokal. Denne gangen var det Mats Brujordet Schjetne (Ask BC) som trakk det lengste strået etter å ha finalebeseiret Matias Sætre (Hyllestad IL, BG) i med sifrene 9-6. Mats tok dermed sin andre kongepokal.

Norges Biljardforbund gratulerer alle medaljevinnere og takker Oslo BK for helgens gjennomføring.

Se CueScore for alle resultater i Kvinneklassen og Åpen klasse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Medaljevinnere 9-Ball Kvinner

1. plass Ine Helvik Svithun BK
2. plass Nina Torvund Hyllestad IL, BG
3. plass Kendall Onstad Oslo BK
3. plass Mona Bergstø Os Biljard og Snooker

Medaljevinnere 9-Ball Åpen klasse

1. plass Mats Brujordet Schjetne Ask BC
2. plass Matias Sætre Hyllestad IL, BG
3. plass Eirik Riisnæs Oslo BK
3. plass Vegar Kristiansen Stoppball Nidaros BK

 

You may also like...