Vegar Kristiansen

Slutter som satsende toppspiller – fortsetter som trener, men nå også i en endret rolle som klubbkontakt.

Vegar annonserte etter å ha innkassert tittelen som Nordisk mester i 10-Ball (som første nordmann), at han skulle gi seg som satsende Poolspiller. Dette bekreftet han også etter NM 10-Ball i Trondheim – som ble hans siste turnering med et skikkelig godt treningsgrunnlag. Det skulle ikke forundre oss om Vegar dukker opp på filten i flere turneringer, og da blir det spennende å se hvor mye erfaringen teller når treningsmengden kraftig reduseres.

Norges Biljardforbund er glade for å kunne annonsere at vi har re-engasjert Vegar som trener og coach for våre yngste talenter. I seneste laget ble dette ordnet, så nå er det bare tiden og veien frem til våre yngste talenters årlige høydepunkt – EM for Junior. Mesterskapet skulle i 2019 arrangeres i Serbia, men de har trukket seg som arrangør. Pr dags dato vet vi ikke hvor mesterskapet blir avviklet. Vi vil derfor snarlig komme tilbake til mer informasjon i denne saken, men Vegar vil allerede denne helgen være på plass under NM Junior i Oslo for å både snakke med utøvere og ledere samt observere våre egentlige unge lovende 🙂

Rollen til Vegar er denne gangen noe endret, for i tillegg til å ha ansvaret som er beskrevet over, vil han også ha en rolle i kontakten med klubbene for å gjennomføre tiltak som støtter opp om den gjeldende virksomhetsplanen. Vår felles største oppgave i tiden som kommer er å bli flere, og Vegar – i samarbeid med forbundskontoret – vil bidra til at klubbene kan komme i gang i riktig retning. Dette arbeidet vil i hovedsak foregå etter sommeren, men både Vegar og forbundskontoret er selvfølgelig klare for å gå i dialog med klubber som ønsker kontakt. Mer informasjon om denne prosessen kommer når det blir litt varmere i været.

Vi ønsker Vegar lykke til i hans nye rolle.

You may also like...