Lettelser i restriksjonene

Myndighetene kom i går (13. januar) med lettelser i Covid-19 restriksjonene – gjeldende fra i dag (14. januar). Enkelte av disse omhandlet også idretten og dermed muligheten til å drive biljardaktivitet igjen.

I korte trekk kan vi nevne disse hovedpunktene – gjeldende for voksne over 20 år:

  • Det er mulig å trene innendørs i grupper på inntil 20 personer med 1 meters avstand. Lokaler som har plass til flere grupper á 20 personer kan gjennomføre trening i grupper. Det skal være god avstand (minimum 2 meter) mellom gruppene og de skal ikke blandes.
  • Det er mulig å gjennomføre konkurranser (PL, RT og tilsvarende) med inntil 30 personer totalt. Både utøvere, arrangør og evnt. tilskuere skall telles med i dette antallet.

Dette betyr i praksis at turneringene som er satt opp fra og med helgen 21.-23. januar kan arrangeres med tilpassede smittevernstiltak. Det arrangeres eget møte med Oslo BK som skal arrangere PL1200 Øst.

Husk at øvrige tiltak (renhold, antibac, registrering av de som er til stede osv.) fremdeles er gjeldende.

Hvis dere lurer på noe, så ta kontakt på biljard@biljardforbundet.no

You may also like...