Norgesmesterskap 2022

I forbindelse med planleggingen av NM Uka på Lillehammer har styret på sitt siste møte (nr. 9/20-22 – se protokoll HER) fattet følgende vedtak:

Det er nå laget avtale med Oslo BK, som – i Oslos nye biljardstorstue i Thorvald Meyers gata 11 på Grünerløkka – skal arrangere en innholdsrik sommeruke med alle 8 norgesmesterskapene i pool i klassene «Kvinner» og «Åpen».

Vi vil så snart som mulig publisere detaljene rundt dette arrangementet, men vi ber dere sette av perioden 6.-13. juli. Da blir det et skikkelig biljardtreff i Oslo. Vi er sikre på at dette blir noe helt utenom det vanlige på Biljardfronten. NM i 4 disipliner påfølgende dager i nye flotte lokaler midt i Oslo sentrum med 36 nye Diamond-bord. Det skal til og med deles ut en Kongepokal.

Samtidig – som det ble vedtatt av styret – vil vi snarlig gå i dialog med gode lokale krefter i Innlandet for å forsøke å gjennomføre planen om NM Uka på Lillehammer – sommeren 2023.

Stay tuned 🙂

You may also like...