Ny ansatt er på plass

Julius Strömberg er ansatt som administrasjonskonsulent i forbundet. 

Julius, som opprinnelig er fra Vänersborg i Sverige, har bodd i Norge siden 2017. I fjor fullførte han en mastergrad i idrettsvitenskap ved Norges idrettshøgskole, med masteroppgaven, som fikk det passende navnet ”Avlyst!”, som tok opp idrettsarrangementers utfordringer gjennom pandemien.

Han har de siste årene arbeidet i Holmenkollen Skifestival, både som frivillig og senere som ansatt. Hans egne idrettslige interesser er innenfor utholdenhetsidrettene og da særlig løping, sykling og ski. Han har drevet aktivt med løping hele livet og har siden noen år tilbake gjort en satsing mot ultraløping, der han har flere fine meritter innen ultratrail å vise til. Utover dette så er han også engasjert i sitt lokale turlag i Bærum og som musiker, der han skriver, spiller og slipper musikk med sin egen gruppe Dofhiort’n.

Stillingen som administrasjonskonsulent i forbundet er en 50% stilling som et engasjement i ett år – med mulighet for forlengelse. Ved siden av dette jobber Julius på Norges idrettshøgskole, der han er ansatt ved «Instittut for idrett og samfunnsvitenskap». Julius Strõmberg, som er 29 år, bor i Sandvika sammen med sin kjæreste og datter.

Jobben som administrasjonskonsulent innebærer i første rekke at Julius skal ha arbeidsoppgaver knyttet til administrering og tilrettelegging av forbundets satsing på Team Norway samt kontakt med klubber hvor fokuset skal være rekruttering.

Vi gleder oss til å få Julius på plass fra tirsdag 15. februar, og vi håper at dere i klubbene tar han godt i mot når han etter hvert begynner å kontakte utvalgte klubber for å finne passende rekrutteringsprosjekter.

Vel møtt, Julius 🙂