Uttak EM Veteran – 2024

EM for Veteraner (Seniors/Ladies) spilles i år i Antalya (TUR). Turneringsstart er 18. november og de siste finalene spilles 25. november. Reisedager er 17. og 26. november. Norges Biljardforbund har – i dialog med aktuelle kandidater – tatt ut 4 utøvere som støttes med inntil kr. 10.000,- til dette mesterskapet. Disse utøverne tas ut i klassen 45+. Som dere ser av innbydelsen nedenfor spilles det også EM i klassen 55+.

Disse 4 er:

NAVNKLUBB
Ine HelvikSvithun BK
Roger LysholmStoppball Nidaros BK
Henrik HagenBex BK
Jørgen NilsenBex BK

Norges Biljardforbund gratulerer med uttaket.

Dersom det er ytterligere veteranspillere som ønsker å delta i EM på egen regning, så vil det være mulig å legge inn ønske om dette til EPBF. Disse spillerne må i så fall sende bekreftende og forpliktende melding til biljard@biljardforbundet.no senest onsdag 12. juli. Vi gjør oppmerksom på at EPBF også i år arrangerer en klasse for de som fyller 55 år i år eller er eldre. Mesterskapet for denne klassen avholdes dersom minimum 16 utøvere melder seg på. Utøvere som ønsker å delta i EM må spesifisere hvilken klasse de ønsker å delta i.

Nedenfor vil dere se invitasjonen som viser alle nødvendige økonomiske forutsetninger og annen informasjon.

You may also like...