6.8.5.5 - RT Lag

<< Klikk for å vise innholdsfortegnelse >>

Navigasjon:  Turneringsbestemmelser > 6 - Regler for utøvere > 6.8 - Lagspill > 6.8.5 - Pool >

6.8.5.5 - RT Lag

 

 

 

 

Logo_NBTURNERINGSBESTEMMELSER OG REGLER

 

1.RT Lag kan arrangeres flere ganger per sesong i Elite og 1.divisjon.

2.Turneringen er åpen for alle NBs medlemsklubber, og hver klubb kan delta med flere enn ett lag.

3.Utøvere som deltar for en klubb og ett lag, kan i samme og inneværende sesong ikke tidligere ha deltatt for noen annen klubb (se også 6.8.1, 6.8.2, 6.8.3.2, 6.8.3.4 og 10.14.2 punkt 4).

4.Hvert lag består av minst to (2) og maksimalt tre (3) utøvere fra samme klubb, som fritt kan alterneres (en utøver byttes ut mot en annen). Klubbene bestemmer selv hvilke utøvere som skal meldes på og representere de ulike lagene. Dette gjelder både seedede og useedede lag. Alternering innen laget skal foretas mellom to matcher. I Elite må minst én av lagets utøvere være 1.divisjonsspiller i hver match. Sykdom eller annet frafall i et lag i pågående match gir ikke rett til bytte av utøver. Frafall slik at laget består av én utøver fører til tap av aktuell match. Om laget består av én utøver også i neste match, blir laget diskvalifisert.

5.Hver kamp består av en match i 9-ball eller 10 -Ball. I hver match er det 2 utøvere som alternerer annenhvert sett, med Scotch double som første sett og deretter to sett singel, gjennom hele kampen. Brekk for laget alterneres gjennom hele kampen med utgangpunkt i spill om brekket før kampen. Den som ikke brekker, er den som kan uttale push-out og er den som utfører push-out om motstanderlaget gir tilbake støtet.

6.Turneringen spilles i form av dobbelcup, med avsluttende enkelcup (avhengig av antall deltakende lag, fra åttendelsfinaler, fra kvartfinaler eller fra semifinaler).

7.Utøvere må ha deltatt i minst én av lagets kamper for å figurere på resultatlisten.